+358 10 20 22 400 jyki(at)jyki.fi

Jyki Ultra Low

Uuden sukupolven puutavaraperävaunu

Pohjoismaiden suurimman puutavaraperävaunuvalmistajan yli 50 vuoden kokemuksella syntyi tulevaisuutta: Täysin kotimainen Jyki Ultra Low on uuden sukupolven kiinteärunkoinen puutavaraperävaunu. Optimoidun ja kestävän rakenteen ansiosta perävaunun kuormatila on maksimoitu ja loiskuorma saatu minimiin.

Erittäin suuri kuormatila

Pitkän kehitystyön ja testauksen tuloksena olemme saaneet laskettua perävaunun alustan korkeutta erittäin matalalle. Uuden runkorakenteen ansiosta perävaunun alustan korkeus rengaskoolla 265/70R19,5” on vain 1030 mm. Tämän ansiosta suurin mahdollinen pankonkorkeus on 3350 mm, ja perävaunun kokonaiskorkeus jää alle 4,4 metrin.

Ajokorkeus maaston mukaan

Ilmajousituksella varustetussa Jyki Ultra Low -puutavaraperävaunussa on kaksiasentoinen ajokorkeus. Vaikeassa maastossa saadaan maksimaalinen hyöty jousituksesta ja ajokorkeutta nostamalla tärkeitä lisäsenttejä maavaraan. Maantieajossa perävaunun painopisteestä saadaan matalampi jousitusta laskemalla, jolloin yhdistelmästä tulee entistä vakaampi ja turvallisempi.

Vähemmän loiskuormaa

Jyki Ultra Low -puutavaraperävaunun uudelleen muotoiltu perä parantaa runkorakenteen läpivirtausta, mikä vähentää lumesta, jäästä, hiekasta tai pölystä muodostuvaa loiskuormaa. Lopputuloksena saavutetaan enemmän hyötykuormaa kaikissa tilanteissa.

Jyki Ultra Low -puutavaraperävaunu on saatavilla sekä ilmajousitteisena että mekaanisella jousituksella. RSS eli Road Stability Support -mahdollisuus jarrujärjestelmässä parantaa liikenneturvallisuutta.

Lisävarusteina mm. telematiikkaa

Etäseuranta perävaunuyksikköön

Vikakoodin etälukumahdollisuus

Kilometri-, kuormitus-, sijainti- ja reittitiedot etänä

Jarrupalojen kulumisen ja rengaspaineiden seuranta

Vakiovarusteina

Akkuvalojärjestelmä

Pitkän puun valo

6 x LED-työvalot

Rengaskoko 265/70R19,5”

Alustan korkeus 1030 mm

Puutavaraperävaunu optimoidulla rakenteella

Maksimaalinen kuormatila

Maantieajossa matalampi painopiste

Maastoajossa maksimihyöty jousituksesta epätasaisessa maastossa ja suurempi maavara

Uudelleen muotoiltu perä vähentää loiskuormaa

Kattavat elinkaaripalvelut

Jykin oma huolto mahdollistaa laadukkaat elinkaaripalvelut. Varaosamyynnissämme on käytössä samat ensiasennuskomponentit kuin uustuotannossakin. Jyki-tuotteilla on myös erinomainen jälleenmyyntiarvo: Jyki-teksti perävaunun kyljessä tai takaosassa kertoo hinta-laatusuhteesta ja elinkaarikustannusten edullisuudesta.